Основні етапи і форми розробки антикризового управління підприємствами - Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2014)
Розглянуто процес антикризового управління підприємствами, обґрунтовано методологічні підходи до антикризового управління як процесу в умовах ринкової конкуренції Process of anti-crisis management at the enterprises have been considerate, methodological approaches to anti-crisis management us process under conditions of market competition have been grounded.
Keywords: зміст процесу антикризового управління; управлінське рішення; антикризове управління; етапи процесу антикризового управління; maintenance process of anti-crisis management; decision administrative; anti-crisis management; stages process of anti-crisis management; кафедра фінансів