Шкідливі та небезпечні виробничі чинники на спиртовому заводі - Породько, Петро Вікторович; Ковбич, Владислав Олегович; Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2017)
Спиртова промисловість – одна із значних технічно розвинених галузей в Україні. Підприємства цієї галузі характеризуються досить складним технологічнимобладнанням (загальний рівень механізації в основному виробництві складає більше 90%) і фізико-хімічними процесами, а також шкідливими та небезпечними умовами праці.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; охорона праці; спиртове виробництво; небезпечний чинник; умови праці; безпека; охрана труда; спиртовое производство; опасный фактор; условия труда; безопасность; occupational health; alcohol production; hazard; working conditions; security