Інформаційні ресурси ефективної діяльності Екстеншн сервісу - Шаповал, Олена Федорівна (My University, 2011)
В статті розглядається проблема організації та використання інформаційних ресурсів Екстеншн сервісу в Україні. Запропоновані шляхи вдосконалення та подальшого розвитку інформаційної інфраструктури Екстеншн сервісу.

In article the problem of organization and use of information resources of Extension services in Ukraine is considered. Ways of improvement and further development of an information infrastructure of Extension services are offered.
Keywords: інтелектуальне забезпечення; інформаційні ресурси; інфраструктура; інформаційне забезпечення; intellectual maintenance; іnformation resources; information infrastructure; кафедра маркетингу