Пешук, Людмила ВасилівнаГаленко, Олег Олександрович2015-07-032015-07-032012Пешук, Л. В. Розробка рецептур варених ковбас збагачених кальцієм / Л. В. Пешук, О. О. Галенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21523Методом комп’ютерного моделювання було розроблено багатокомпонентні рецептури варених ковбас, до складу яких вводили мінеральні добавки з подрібнених стулок мідій, ракушок рапана та шкаралупи перепелиних яєць, як природних джерел кальцію. The method of computer modeling was developed multi recipes cooked sausages, to which mineral supplements were injected with wings crushed mussels, rakushok rapana shell and quail eggs as natural sources of calcium.кальційварені ковбасирозробка рецептурcalciumboiled sausagesdevelopment of the formulasкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозробка рецептур варених ковбас збагачених кальціємOther