Управління податковими платежами як складова системи управління фінансово-економічними результатами підприємства - Арич, Михайло Іванович (My University, 2014)
Функціонування підприємства у сучасних ринкових умовах вимагає від його управлінського персоналу використання всіх можливих елементів для підвищення ефективності діяльності та досягнення цілей створення. Тому, доцільним і науково-обгрунтованим є включення до системи управління фінансово-економічними результатами підприємства такої складової як управління податковими платежами, що має таку структуру. Operation of the business in today's market conditions require the use of its administrative personnel all possible elements to improve performance and achieve the objectives of creation. Therefore, appropriate and evidence-based system is to include management of financial and economic results of the company for such components as managing tax payments, which has the following structure.
Keywords: податкова політика; податковий контроль; підприємства; tax policy; enterprise; tax management; кафедра фінансів