Особливості навчання аудіювання як виду мовленнєвої діяльності - Власенко, Людмила Василівна; Левурда, Олег Анатолійович (Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, 2012)
У статті аналізуються основні особливості аудіювання, які с важливою складовою мовленнєвої діяльності; акцентується увага на необхідності та способах розвитку аудіювання при вдосконаленні комунікативної компетенції майбутніх спеціалістів. This article reveals the basic features of listening comprehension that are very constituent of communicative activity; listening comprehension is analyzed, and attention is concentrated on the importance of its development in the teaching of future specialists.
Keywords: комунікативна компетентність; communicative competence; мовленнєва діяльність; аудіювання; listening comprehension; communicative activity; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації