Запобіжні заходи для контролю та запобігання небезпечних факторів при виробництві джерок свинячих - Іллюк, Марія Іванівна; Пащенко, Богдан Сергійович (My University, 2025)
Застосування ризико-орієнтованого підходу до контролю біологічних, хімічних та фізичних небезпек у виробництві свинячих джерок є не тільки обов’язковим, але й дозволяє виготовляти безпечні м’ясні снеки та підвищувати довіру споживачів. Використання сертифікованої сировини, належна виробнича та гігієнічна практики, впровадження ефективних методів моніторингу сприяють відповідності готової продукції встановленим стандартам вимогам.
Keywords: HACCP; джерки свинячі; foodstuff expertise; кафедра експертизи харчових продуктів