Управління результативністю використання потенціалу підприємства - Бусленко, Богдана Володимирівна (My University, 2015)
Результативність використання потенціалу підприємства — це ступінь реалі зації запланованої діяльності і досягнення підприємством запланованих резуль татів, що забезпечується певним рівнем використання його потенціалу. The impact of using the potential of the company - is the degree of implementation of planned activities and achievement of planned now rezul father's, provided a certain level of use of its potential.
Keywords: кафедра економіки і права; потенціал підприємства; результативність; potential of the company; effectiveness