Застосування ІЧ променів для сушіння морквяних вичавок - Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Косоголова, Людмила Олексіївна; Луцик, Юрій Павлович (My University, 2005)
Проведені дослідження по застосуванню ІЧ-сушіння морквяних вичавок. Побудовані криві сушіння та криві швидкості сушіння.
Keywords: ІЧ-сушіння; кінетика; морквяні вичавки; ИК-сушка; морковные выжимки; кинетика; IR drying; kinetics; carrot husks; кафедра технології консервування