Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 113263) - Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Левкун, Катерина Юріївна; Кравчук, Надія Миколаївна (My University, 2017)
Склад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджував. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре журавлини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains cranberry puree.
Keywords: яблучне пюре; apple puree; глюкозно-фруктозний сироп; glucose-fructose syrup; кафедра готельно-ресторанної справи