Теоретико-методологічні підходи до визначення поняття «механізм ринку праці» - Никоненко, Андрій Володимирович (My University, 2010)
Метою даної публікації є створення факторної моделі механізму ринку праці. Робота містить опис усієї сукупності факторів, які впливають на попит і пропозицію робочої сили та їх взаємодію і разом з останніми формують механізм ринку праці. The aim of the publication is to create the factor model of the mechanism of labor market. The work includes the description of the factors that have the influence upon the demand and supply, their mutual relations and form the mechanism of labor market. 9 sources were used in this article.
Keywords: ринок праці; механізм ринку праці; попит на робочу силу; пропозиція робочої сили; фактор впливу на ринок праці; labor market; mechanism of labor market; demand for the labor force; supply of the labor force; factor of influence upon the labor market; кафедра маркетингу