Технології навчання в сучасній вищій школі - Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2015)
Освіта - одна із найважливіших сфер людської діяльності і визначальний фактор розвитку людства. Це зумовлює необхідність впровадження в освітню практику новітніх технологій, які передбачають навчання, виховання, формування навичок наукової роботи і управління, заснованих на модернізованій дидактичній системі. Education - one of the most important areas of human activity and a determinant of human development. This necessitates the introduction of educational practice new technologies that provide training, education, the skills of scientific work and management based on modernized didactic system.
Keywords: технології навчання; вища школа; technology education; higher school; кафедра економіки праці та менеджменту