Використання чат-ботів для автоматизації роботи туристичного підприємства - Примак, Тетяна Юхимівна; Миколаєнко, Віталій Сергійович (My University, 2018)
Досліджено використання чат-ботів для автоматизації роботи туристичного підприємства.
Keywords: туристичне підприємство; чат-бот; кафедра туристичного та готельного бізнесу