Оцінювання якості та безпеки кисломолочного напою антиоксидантної дії - Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2025)
Розроблено кисломолочний напій збагачений лікарською рослинною сировиною, що має антиоксидантні властивості, а також є якісним та безпечним. A fermented milk drink enriched with medicinal plant raw materials has been developed, which has antioxidant properties, is also of high quality and safe
Keywords: лимонник китайський; ромашка; шипшина; schizandra chinensis; chamomile; rosehip; кафедра технології оздоровчих продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів