Використання економічної доданої вартості як критерію ефективності діяльності підприємства - Багацька, Катерина Володимирівна (My University, 2012)
Досліджено сутність економічної доданої вартості, проаналізовано способи її розрахунку з урахуванням розбіжностей в літературних джерелах та адаптацією до української звітності. Запропоновані рекомендації щодо методики розрахунку економічної доданої вартості в Україні.

The article is devoted to the researching of the core of EVA, the approaches of calculation EVA, and the possibilities of using this indicator in Ukraine.
Keywords: додана вартість; вартісно-орієнтоване управління; value added; value-based management; кафедра фінансів