Терлецька, Світлана Іванівна2024-07-102024-07-102024Терлецька, С. І. Дослідження впливу сушеної та подрібненої паприки на технологічних процес і якість пшеничного хліба з впровадженням розробленого виробу в умовах пекарні м. Берегово Закарпатської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Терлецька, Світлана Іванівна ; наук. керівник Валерій Миколайович Махинько. – Київ, 2024. – 115 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43957ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівпшеничний хлібпаприкабродильна активність дріжджівДослідження впливу сушеної та подрібненої паприки на технологічних процес і якість пшеничного хліба з впровадженням розробленого виробу в умовах пекарні м. Берегово Закарпатської областіOther