Оценка качества кормовых дрожжей, получаемых по различным технологиям на спиртовых заводах Украинской ССР - Суходол, Виктория Фоминична; Куц, Анатолий Михайлович; Гуркова, Людмила Васильевна; Добрянская, Полина Васильевна (My University, 1991)
Оцінка якості кормових дріжджів, що виробляються на спиртових заводах Української РСР за різними технологіями. Evaluation of the quality of fodder yeast produced in the distilleries of the Ukrainian SSR with different technologies.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; дрожжи кормовые; feed yeast; бражка спиртовая; alcoholic mash