Англійська мова: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів І курсу спеціальності 6.030504 «Економіка підприємства» заочної форми навчання - Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна; Чередніченко, Галина Анатоліївна (My University, 2006)
Методичні вказівки містять контрольні завдання, спрямовані на оцінювання рівня володіння мовою студентами через семестровий контроль рівня лінгвістичних та граматичних умінь в межах опанованого матеріалу згідно програми.

Methodological materials are aimed at assessing the students’ levels of proficiency by term control of students’ lexical and grammatical skills according to the syllabus.
Keywords: економіка; мікроекономіка; попит; пропозиція; приватна власність; economics; economy; microeconomics; supply; private property; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; спрос; demand