Інтенсивність використання інновацій в харчовій промисловості - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2010)
Кількісна оцінка залежності, що знайдена за допомогою статичної та динамічної моделей, дає можливість визначити тип економічного росту інноваційного обсягу реалізованої продукції, з однієї сторони, і ефективність використання інноваційних витрат з іншої. Quantitative evaluation of dependency that found using static and dynamic models, makes it possible to determine the type of economic growth of innovative sales, on the one hand, and the efficiency of innovation costs on the other.
Keywords: інновації (харчова промисловість); інтенсивність використання інновацій; кафедра економіки праці та менеджменту