Федулова, Ірина Валентинівна2013-10-292013-10-292010Федулова, І. В. Інтенсивність використання інновацій в харчовій промисловості / І. В. Федулова // Реформування економіки України: стан та перспективи : зб. матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф. 25-26 листоп. 2010 р. – К.: МІБО КНЕУ, 2010. – С. 272-275.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10777Кількісна оцінка залежності , що знайдена за допомогою статичної та динамічної моделей, дає можливість визначити тип економічного росту інноваційного обсягу реалізованої продукції, з однієї сторони, і ефективність використання інноваційних витрат з іншої. Quantitative evaluation of dependency that found using static and dynamic models, makes it possible to determine the type of economic growth of innovative sales, on the one hand, and the efficiency of innovation costs on the other.otherінноваціїінтенсивність використання інноваційinnovationintensity of innovationкафедра економіки праці та менеджментуІнтенсивність використання інновацій в харчовій промисловостіArticle