Дорохович, Антонелла МиколаївнаОболкіна, Віра ІллівнаКохан, Олена ОлександрівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2013-11-152013-11-152004Нові види гідроколоїдів і можливість їх використання при виробництві кондитерської продукції / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Гавва, С. Г. Кияниця // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Дон.: ДонДУЕТ, 2004. — № 1. — С. 36-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11350В статті дана характеристика нових видів гідроколоїдів для кондитерського виробництва. Наведені результати досліджень основних технологічних властивостей гідроколоїдів різного походження. На основі досліджень встановлені можливості їх використання при виробництві різних груп кондитерських виробів.uk-UKсинергізмструктуроутворювачтемпературагідратаціяв’язкістьсинергизмкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsynergismstructuringtemperaturehydrationviscosityНові види гідроколоїдів і можливість їх використання при виробництві кондитерської продукціїArticle