Нові види гідроколоїдів і можливість їх використання при виробництві кондитерської продукції - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2004)
В статті дана характеристика нових видів гідроколоїдів для кондитерського виробництва. Наведені результати досліджень основних технологічних властивостей гідроколоїдів різного походження. На основі досліджень встановлені можливості їх використання при виробництві різних груп кондитерських виробів.
Keywords: синергізм; структуроутворювач; температура; гідратація; в’язкість; синергизм; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; synergism; structuring; temperature; hydration; viscosity