Іщенко, Тетяна ІванівнаДочинець, Інга ВікторівнаСкрибченко, Анастасія Вікторівна2019-11-252019-11-252019Іщенко, Т. І. Збагачення борошняних кондитерських виробів функціональними інгредієнтами / Т. І. Іщенко, І. В. Дочинець, А. В. Скрибченко // Інтернаука. – 2019. – № 8. – С. 36–39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30404Обґрунтовано використання пшеничних висівок у якості функціонального інгредієнта, який збагачує страву «Бананові мафіни» харчовими волокнами.uk-UKбананові мафіниклітковинапшеничні висівкибанановые маффиныклетчаткапшеничные отрубиbanana muffinsfiberwheat branкафедра готельно-ресторанної справиЗбагачення борошняних кондитерських виробів функціональними інгредієнтамиArticle