Збагачення борошняних кондитерських виробів функціональними інгредієнтами - Іщенко, Тетяна Іванівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Скрибченко, Анастасія Вікторівна (My University, 2019)
Обґрунтовано використання пшеничних висівок у якості функціонального інгредієнта, який збагачує страву «Бананові мафіни» харчовими волокнами.
Keywords: бананові мафіни; клітковина; пшеничні висівки; банановые маффины; клетчатка; пшеничные отруби; banana muffins; fiber; wheat bran; кафедра готельно-ресторанної справи