Дикорослі ягоди у виробництві безалкогольних напоїв - Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2014)
Дикорослі плоди та ягоди є багатим джерелом вітамінів, мінеральних сполук, органічних кислот, макронутрієнтів тощо. їхня цінність як лікарської та харчової сировини визначається комплексом біологічно активних речовин, зокрема їх якісним та кількісним складом, синергізмом дії та високим ступенем засвоєння живим організмом. Wild fruits and berries are a rich source of vitamins, mineral compounds, organic acids, etc. makronutriyentiv. their value as a medicinal and food raw materials is determined by a complex of biologically active substances, including their qualitative and quantitative composition, synergy effects and a high degree of assimilation of a living organism.
Keywords: безалкогольні напої; мінеральні сполуки; органічні кислоти; non-alcoholic beverages; mineral compounds; organic acids; кафедра технології оздоровчих продуктів