Інвестиційно-інноваційний потенціал - структурна компонента реструктуризаційного потенціалу - Говорушко, Тамара Андріївна; Дуда, В. П. (My University, 2014)
Інвестиційна складова показує можливість вкладення капіталу з метою наступного його збільшення або інвестиційні можливості щодо ведення, підтримки, збереження та подальшого розвитку. Інноваційна складова показує можливість виконувати завдання, що забезпечують досягнення поставленої інноваційної мети, тобто міра готовності до реалізації проекту чи програми інноваційних стратегічних змін. Саме завдяки інноваційній складовій підприємство може оперативно реагувати на зміни зовнішнього середовища, вносячи необхідні зміни до свого внутрішнього середовища. The investment component shows the possibility of investing for further enlarge or investment opportunities for driving, support, maintenance and further development. Innovative component shows ability to perform tasks that ensure the achievement of the innovation goal, ie a measure of readiness to implement the project or program innovative strategic changes. It is through innovation component company can respond quickly to changes in the environment, making the necessary changes in their domestic environment.
Keywords: інвестиції; підприємства; реструктуризаційна стратегія; investments; company; restructuring strategy; кафедра фінансів