Фактори, що впливають на величину прибутку виробничих підприємств - Вжитинська (Омельченко), Ксенія Юріївна (My University, 2007)
Виділені основні фактори, які впливають на величину прибутку та рівня прибутковості виробничого підприємства.
Keywords: прибуток; ринок хлібобулочних виробів; кафедра економічної теорії