Спосіб виробництва пшеничного хліба (Деклараційний патент на винахід № 9974) - Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Володіна, Анфіса Григорівна; Чекман, Іван Сергійович; Голота, Людмила Григорівна (My University, 1996)
Опис до патенту на корисну модель. DESCRIPTION to useful model patent.
Keywords: хліб; bread; полісахарид; карбюлоза; polysaccharide; karbyuloza; кафедра готельно-ресторанної справи