Старовойтова, Світлана Олександрівна2019-04-152019-04-152019Старовойтова, С. Кобіотики – інновація в технології пробіотиків / С. Старвойтова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 513.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28961Кобіотики – це нова концепція, що виникла під час дослідження пробіотиків. Кобіотики більш функціональні, ніж синбіотики, оскільки вони є комбінацією пробіотиків, пребіотиків та травних ферментів. Cobiotics is a new concept that emerged during the study of probiotics. Cobiotics are more functional than synbiotics, because they are a combination of probiotics, prebiotics and digestive enzymes.uk-UKкобіотикипробіотикикафедра біотехнології і мікробіологіїcobioticsprobioticsКобіотики – інновація в технології пробіотиківThesis