Пелехова, Любов СергіївнаТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУсатюк, Світлана Іванівна2015-12-162015-12-162012Пелехова, Л. С. Використання рослинних олій підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарства / Л. С. Пелехова, О. М. Усатюк, С. І. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 135-137.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21992Запропонована технологія забезпечує не тільки більш повний перехід у олію з рослинної сировини гідрофільних біологічно активних речовин, а й речовин середньої полярності, що дозволяє отримати новий продукт з поліпшеними властивостями. The proposed technology provides not only a complete shift in oil of plant material hydrophilic bioactive substances and substances and medium polarity, which provides a new product with improved properties.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справибіологічна цінністьзаклади ресторанного господарстварослинна оліяInstitutions restaurantsvegetable oilbiological valueВикористання рослинних олій підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарстваOther