Використання інформаційних інстрментів для стуктуризації та візуалізації наукових знань при проведенні попереднього дослідження - Чернецький, Ігор Станіславович; Пащенко, Євгеній Юрієвич; Атамась, Артем Іванович; Шаповалов, Євгеній Борисович; Шаповалов, Віктор Борисович; Булгаков, Ілля Володимирович (My University, 2015)
У статті викладено основні елементи та особливості проведення попереднього дослідження учнями, які виконують наукову роботу. Запропоновано використовувати комплексний підхід для візуалізації та систематизації знань, отриманих учнями в процесі проведення наукової роботи. The article considers the basic elements of scientific research and the features of previous research o f pupils performing scientific work. An integrated approach used to visualize and systematize the knowledge acquired by pupils during the process of scientific work.
Keywords: кафедра харчової хімії; онтологія; ontology; онтологічний журнал; ontological magazine; науковий метод; scientific method; геоінформаційні системи; geographic information systems; ГІС; GIS; комплексний підхід; comprehensive approach; учень; pupil; МАН; JAoS