Пристрій для переформування масивів з виробів циліндричної форми в один ряд (Патент на винахід № 99417) - Валіулін, Геннадій Раіфович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Жарова, Світлана Іванівна; Цвик, Михайло Михайлович (My University, 2012)
Пристрій для переформування масивів з виробів циліндричної форми в один ряд, що складається із багаторядного конвеєра, рухомих бічних напрямних, що контактують з виробами, кривошипно-шатунних приводів рухомих бічних напрямних, відвідного конвеєра для виробів і напрямних, який відрізняється тим, що в частині звуження потоку виробів бічні напрямні мають гумове покриття з однієї сторони, при цьому одна з рухомих бічних напрямних розташована вподовж осі багаторядного конвеєра, а друга - розташована під кутом і виконані вони з можливістю коливального та зворотно-поступального руху в протифазі з величиною ходу одного діаметра виробів по замкненій площинній траєкторії (шатунній кривій) руху рухомих бічних напрямних. Device for reforming arrays of cylindrical products in a row, which consists of multi-conveyor moving side rails in contact with the products, crank drives the moving side guides outlet conveyor for articles and guides, wherein in narrowing of stream products side guides with rubber coating on one side, with one movable side rails is multi- axis assembly line, and the second - is at an angle and they are made with the possibility of oscillating and reciprocating motion in antiphase with the largest diameter products go one on closed on flat trajectory (curved rod) motion moving side guides.
Keywords: пристрій; переформування; циліндрична форма; device; reforming; cylindrical form; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки