Пушка, Ольга СергіївнаЗінченко, Тетяна ВолодимирівнаКорецька, Ірина ЛьвівнаБандуренко, Галина Михайлівна2015-04-022015-04-022014Патент України № 106696 U Україна, A21D 2/18, А23L 1/06. Склад фруктової начинки / Г. М. Бандуренко, І. Л. Корецька, О. С. Пушка, Т. В. Зінченко ; власник НУХТ. - № а 2013 10304 ; заявл. 21.08.2014; опубл. 25.09.2014, Бюл. № 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20035Склад фруктової начинки, який включає цукор-пісок, пюре яблучне, який відрізняється тим, що додатково містить пюре-напівфабрикат плодово-буряковий. The composition of a fruit filling comprises granulated sugar, apple puree and is supplemented with a half-finished product of fruit-beet puree.otherпюре-напівфабрикатбурякначинкаpuree semi-finishedfillingbeetкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.кафедра технології консервуваннякафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиСклад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)Other