Біоремедіація грунтів - Красінько, Вікторія Олегівна (My University, 2012)
Дано характеристику грунту та грунтоутворювальних процесів. Розглянуто процеси біоремедіації ґрунтових. Наведено теоретичні основи біоремедіаційних робіт, зв’язок перенесення біогенних елементів, їхнього рециклу з деструкцією речовин – забруднювачів довкілля. Given the characteristics of the soil and soil formation processes. The processes of soil bioremediation. Theoretical foundations bioremediatsiynyh works bond transfer nutrients from their recycling destruction substances - environmental pollutants.
Keywords: забруднення грунтів; біоремедіація; soil contamination; bioremediation; кафедра біотехнології і мікробіології