Муляр, Ольга АнатоліївнаШидловська, Олена БроніславівнаІщенко, Тетяна Іванівна2015-05-182015-05-182014Муляр, О. Розробка продуктів функціонального призначення зі зниженим вмістом фенілаланіну / О. Муляр, О. Шидловська, Т. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 80-ї Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 442–444.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20429Науково обґрунтовано розробку нових видів печива для дітей хворих на фенілкетонурію. Research based development of new kinds of cookies for children with PKU.дітисhildrenпечивоbiscuitsамінокислотиaminoфенілкетонуріяphenylketonuriaфункціональні продуктиfunctional foodsкафедра готельно-ресторанної справиРозробка продуктів функціонального призначення зі зниженим вмістом фенілаланінуOther