Розробка продуктів функціонального призначення зі зниженим вмістом фенілаланіну - Муляр, Ольга Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2014)
Науково обґрунтовано розробку нових видів печива для дітей хворих на фенілкетонурію. Research based development of new kinds of cookies for children with PKU.
Keywords: діти; сhildren; печиво; biscuits; амінокислоти; amino; фенілкетонурія; phenylketonuria; функціональні продукти; functional foods; кафедра готельно-ресторанної справи