Гончаров, Георгій ІвановичПасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичГримайло, Ірина Олегівна2014-06-232014-06-232014Патент на винахід № 105097 UA МПК А23L 1/317 (2006.01) Паштет м’ясний з гибами бланшованими / Гончаров Г. І., Пасічний В. М., Страшинський І. М., Гримайло І. О.; заявник Національний університет харчових технологій. – № а 2012 14240; заявл. 13.12.2012; опубл. 10.04.2014 Бюл. №7https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15492Розроблено паштет м’ясний з грибами, що містить печінку яловичу бланшовану, м'ясо бланшоване, цибулю ріпчасту смажену, сіль поварену харчову, суміш спецій, який відрізняється тим, що як м'ясо містить свинину жиловану жирну бланшовану, як гриби містить гриби бланшовані та додатково містить шкіру свинячу варену, легені варені, паприку, суміш петрушки та кропу. Have been developed а meat pates with mushrooms which including beef liver blanched, blanched meat, fried onions, salt, spice mix. Pate characterized in that the meat contains pork fat trimmed blanched, as mushrooms containing mushrooms blanched and further comprising a boiled pork skin, lungs boiled, paprika, parsley and dill mixture.otherпечінкалегеніпаштетгрибиliverlungspatemushroomsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПаштет м’ясний з грибами бланшованими (Патент на винахід № 105097)Article