Молочна галузь – дітям - Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна (My University, 1997)
Авторами розроблено технологію виробництва напою кисломолочного «Київський» для дитячого і дієтичного харчування та сиру кисломолочного «Столичний». The authors have developed a technology for production of a fermented milk drink "Kyiv" for children and dietary food and cheese dairy "Capital".
Keywords: дитяче харчування; baby food; раціональне харчування; rational nutrition; кисломолочні продукти; dairy products; кафедра технології молока і молочних продуктів