Мерзляк, Дмитро ВікторовичМарцинкевич, Леся ВалентинівнаУдодов, Сергій Олександрович2016-03-292016-03-292015Мерзляк, Д. В. Використання альтернативної системи щадного кип’ятіння, як способу скорочення витрат теплової енергії / Д. В. Мерзляк, Л. В. Марцинкевич, С. А. Удодов // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 30-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22598Питання раціонального використання тепло-енергоресурсів постає наразі актуальним для підприємств пивоварної промисловості. Все більше приділяється увага на можливість скорочення енергоємного обладнання, перехід на системи та технології з мінімальним використанням енергії на одиницю продукції. The issue of rational use of heat energy there is now urgent for the enterprises of the brewing industry. More and more attention is paid to the possibility of reducing energy-intensive equipment, switching to systems and technologies with minimal energy use per unit of output.uk-UKвитрати енергіїальтернативні системикип’ятінняboilingenergy consumptionalternative systemsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВикористання альтернативної системи щадного кип’ятіння, як способу скорочення витрат теплової енергіїOther