Підвищення довговічності деталей пресів для відтиснення олії - Некоз, Олександр Іванович; Ястреба, Сергій Петрович; Шуляк, Сергій Олексійович (My University, 2012)
В статті наведено результати експериментальних досліджень сталей 45, У8, У10, 65Г при терті по контртілу з середовищ олійного виробництва (макуха, лузга, м'ятка). Встановлена інтенсивність зношування борованих та хромованих зразків при терті по лузгі. The paper presents the results of experimental studies were 45, U8, U10, 65G friction on kontrtilu environments with oil production (oil cake, husk, m'yatpka). Installed intensity of wear and chrome Borovan Designs by friction husk.
Keywords: коефіцієнт тертя; шнековий прес для олії; спрацювання; coefficient of friction; screw press oil; operation