Гордієвич, Богдан Васильович2021-10-072021-10-072021Гордієвич, Б. В. Проект будівництва цеху з виробництва плодово-овочевих консервів на підприємстві ТОВ «Ал-Прут» Івано-Франківської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Богдан Васильович Гордієвич ; наук. керівник Олександр Семенович Бессараб. – Київ, 2021. – 120 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35869otherкабачкитоматиморквамаринадитехнологія зберіганнятехнологічне обладнаннястерилізуваннякафедра технології консервуванняПроект будівництва цеху з виробництва плодово-овочевих консервів на підприємстві ТОВ «Ал-Прут» Івано-Франківської областіOther