Буття суспільства як проблема буття людини - Павлов, Валерій Лук’янович (My University, 2006)
Розглядається міра присутності суспільства у свідомості та практичній життєдіяльності людини. The article considers the measure of presence in the minds of society and prac-tical human activity.
Keywords: людина; цінності; суспільство; man; value; society; кафедра гуманітарних дисциплін