Шаповаленко, Олег ІвановичЄвтушенко, Олег ОлександровичПетренко, Алла Олександрівна2018-04-162018-04-162017Шаповаленко, О. І. Контроль якості хімічного складу зернових культур / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, А. О. Петренко, // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. — К. : НУХТ, 2017. – С. 91-92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26997Найбільший вміст сирого протеїну на рівні 39,5% визначено в сої, що перевищує відповідний показник для кукурудзи на 28,3%. Льон та соняшник переважають за вмістом сирого жиру, відповідно, насіння сої в 2 та 3 рази, а кукурудзу – в 9 та 10 разів. The highest content of crude protein at the level of 39.5% was determined in co, which exceeds the corresponding indicator for corn by 28.3%. Flax and sunflower predominate on the message of raw fat, respectively, soybeans in 2 and 3 times, and corn - in 9 and 10 times.експортзернохімічний складexportgrainchemical compositionкафедра технології зберігання і переробки зернаКонтроль якості хімічного складу зернових культурThesis