Контроль якості хімічного складу зернових культур - Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Петренко, Алла Олександрівна (My University, 2017)
Найбільший вміст сирого протеїну на рівні 39,5% визначено в сої, що перевищує відповідний показник для кукурудзи на 28,3%. Льон та соняшник переважають за вмістом сирого жиру, відповідно, насіння сої в 2 та 3 рази, а кукурудзу – в 9 та 10 разів. The highest content of crude protein at the level of 39.5% was determined in co, which exceeds the corresponding indicator for corn by 28.3%. Flax and sunflower predominate on the message of raw fat, respectively, soybeans in 2 and 3 times, and corn - in 9 and 10 times.
Keywords: експорт; зерно; хімічний склад; export; grain; chemical composition; кафедра технології зберігання і переробки зерна