Мерчандайзинг як спосіб підвищення ефективності роздрібної торгівлі - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2011)
Розглянуто значення мерчандайзингу в системі підвищення ефективності роздрібної торгівлі. Визначено його завдання та обґрунтовано основні принципи. The role of merchandising is defined in the system of improving the efficiency of retail. Analyzed its objectives and grounded basic principles.
Keywords: управління запасами; розміщення продукції; ефективність роздрібної торгівлі; принципи мерчандайзингу; місце продажу; inventory management; product placement; efficiency of retail; merchandising principles; place of sale; кафедра маркетингу