Точні розв’язки одного рівняння реакції-дифузії - Скотар, Альона Іванівна; Юрик, Іван Іванович (My University, 2012)
Досліджується рівняння реакції дифузії. У явному виді знайдені оператори умовної симетрії. Побудовані нові точні розв’язки цього рівняння. We study the diffusion reaction equation. In an explicit form found operators of conditional symmetry. Construct new exact solutions of the equation.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; точні розв’язки; рівняння реакції-дифузії; оператори умовної симетрії; exact solutions; reaction-diffusion equation; operators of conditional symmetry