Ластовець, Марина ОлегівнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2024-06-272024-06-272024Ластовець, М. Впровадження новітніх підходів для виготовлення авторських коктейлів у закладах ресторанного господарства / М. Ластовець, Т. Сильчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 128.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43701Запропоновано шляхи удосконалення авторських коктейлів, що сприятиме підвищенню якості обслуговування, розширенню асортименту та підвищенню конкурентоспроможності закладів ресторанного господарстваWays to improve signature cocktails are proposed, which will contribute to improving the quality of service, expanding the range and increasing the competitiveness of restaurantsukавторські коктейліякість обслуговуванняконкурентоспроможністьзаклади ресторанного господарствакафедра готельно-ресторанної справиoriginal cocktailsquality of servicecompetitivenessrestaurantsВпровадження новітніх підходів для виготовлення авторських коктейлів у закладах ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0001-8035-4957