Сірик, Аліна ОлегівнаЄвтушенко, Ольга Володимирівна2018-01-192018-01-192017Сірик, А. О. Підвищення безпеки праці на енергетичних об’єктах підприємств харчової промисловості на основі використання методу «Дерево відмов» / А. О. Сірик, О. В. Євтушенко // Харчова промисловість. – 2017. - № 21. – С. 172–177.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26573Розглянуто можливості аналізу ймовірності виникнення небезпечних ситуацій на енергетичних об’єктах підприємств харчової промисловості та їх запобігання за допомогою використання методу «Дерево відмов». Відображено декомпозицію подій, які впливають на утворення головної події-наслідку під час виникнення аварійних ситуацій. Запропонований метод є інструментом для якісного та кількісного аналізу досліджуваних подій, а також для визначення їх основних характеристик. The possibility of analyzing the probability of occurrence of hazardous situations on energy facilities of food industry enterprises and their prevention by using the "Tree of Failure" method is considered. Displays the decomposition of events that affect the formation of the main event-event in the event of emergencies. The proposed method is a tool for qualitative and quantitative analysis of the investigated events, as well as for determining their main characteristics.uk-UKохорона працібезпека праціаварійна ситуаціянебезпечні подіїметод «Дерево відмов»occupational healthsafety of workemergency situationdangerous eventsTree "Bounce Method"кафедра екології та екоменеджментуПідвищення безпеки праці на енергетичних об’єктах підприємств харчової промисловості на основі використання методу «Дерево відмов»Article