Проблеми забруднення повітряного середовища підприємствами цукрової галузі промисловості - Танащук, Людмила Іванівна; Семенова, Олена Іванівна (My University, 2005)
Охарактеризовані джерела утворення і характеристика викидів цукрової промисловості. Запропоновано технології очищення цих викидів.
Keywords: екологізація цукрового заводу; вапняково-газове відділення; кафедра екології та екоменеджменту