Перспективи використання арахісової пасти як начинки для заморожених булочних виробів високого ступеня готовності - Корочкін, Дмитро Костянтинович; Махинько, Валерій Миколайович (My University, 2022)
Вивчено можливість використання арахісової пасти як начинки для булочних і здобних виробів. Така заміна не потребує змін в технологічному процесі й здатна суттєво покращити харчову й біологічну цінність кінцевої продукції. The possibility of using peanut paste as a filling for bakery and butter products has been studied. Such replacement does not require changes in the technological process and can significantly improve the nutritional and biological value of the final product.
Keywords: булочні вироби; білок; збагачення; арахісова паста; заморожування; bakery products; protein; enrichment; peanut paste; freezing; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів