Корочкін, Дмитро КостянтиновичМахинько, Валерій Миколайович2022-06-212022-06-212022Корочкін, Д. Перспективи використання арахісової пасти як начинки для заморожених булочних виробів високого ступеня готовності / Д. Корочкін, В. Махинько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 95https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37660Вивчено можливість використання арахісової пасти як начинки для булочних і здобних виробів. Така заміна не потребує змін в технологічному процесі й здатна суттєво покращити харчову й біологічну цінність кінцевої продукції. The possibility of using peanut paste as a filling for bakery and butter products has been studied. Such replacement does not require changes in the technological process and can significantly improve the nutritional and biological value of the final product.otherбулочні виробибілокзбагаченняарахісова пастазаморожуванняbakery productsproteinenrichmentpeanut pastefreezingкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи використання арахісової пасти як начинки для заморожених булочних виробів високого ступеня готовностіThesis