Єременко, Дар'я СергіївнаДулька, Ольга СтепанівнаПрибильський, Віталій Леонідович2024-06-052024-06-052024Єременко, Д. Використання відходів технології комбучі у харчовій промисловості / Д. Єременко, О. Дулька, В. Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 210.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43339Запропоновано використання у технологіях хлібопекарської промисловості відпрацьованої культури мікроорганізмів комбучі, що дозволяє покращити структуроутворюючі властивості готової продукції і завдяки її антисептуючим властивостям підвищити біологічну стійкість готових виробівIt is proposed to use the spent culture of kombucha microorganisms in the technologies of the bakery industry, which allows to improve the structure-forming properties of the finished products and, thanks to its antiseptic properties, to increase the biological stability of the finished productsukкомбучаSCOBYвідходихлібобулочні виробиkombuchawastebakery productsкафедра готельно-ресторанної справикафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання відходів технології комбучі у харчовій промисловостіThesishttps://orcid.org/0000-0002-9878-5998https://orcid.org/0000-0003-4126-6721