Переваги використання інформаційних технологій навчання при вивченні іноземних мов - Кохан, Олена Миколаївна; Михайлова, Неля Олексіївна (My University, 2015)
В сучасному освітньому просторі інформатизація навчального процесу є обов’язковим та невід’ємним явищем. Саме успішне та якісне використання інформаційних технологій може бути запорукою ефективного втілення всіх новітніх методик та підходів до організації навчання. In today's educational environment of informatization of educational process is mandatory and integral phenomenon. It was successful and good use of information technology may be the key to effective implementation of the latest techniques and approaches to learning.
Keywords: вивчення іноземної мови; комп'ютерні технології навчання; learning foreign languages; technology training; кафедра іноземних мов професійного спрямування