Страшинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь МиколайовичАнтоненко, М.В.Сафонік, Назарій Васильович2023-12-262023-12-262023Особливості ліпідів м'яса конини як сировини для виробництва крафтових продуктів для HoReCa / І. М. Страшинський, В. М. Пасічний, М. В. Антоненко, Н. В. Сафонік // Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, 2-3 листопада 2023 р., м.Черкаси. – Черкаси :ЧДТУ, 2023. – С. 18-19https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41838ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівліпідинетрадиційні види м'ясаасортимент м'ясопродуктівlipidsnon-traditional types of meatassortment of meat productsHoReCaОсобливості ліпідів м'яса конини як сировини для виробництва крафтових продуктів для HoReCaThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590