Нінікало, Марія ОлексіївнаКорецька, Ірина Львівна2016-10-052016-10-052013Нінікало, М. О. Зниження калорійності десертів шляхом використання глюкозо-фруктозних сиропів / М. О. Нінікало, І. Л. Корецька // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 181-184.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24317Метою нашої роботи було дослідити піноутворюючу здатність сухого яєчного білку з додаванням цукрозамінників. У якості цукрозамінників використовували глюкозо-фруктозні сиропи з різним вмістом декстрозного еквіваленту, а у якості контролю - нативний яєчний білок.uk-UKдесертиглюкозо-фруктозні сиропикалорійністьдесертыглюкозо-фруктозные сиропыкалорийностьdessertsglucose-fructose syrupcalorieкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗниження калорійності десертів шляхом використання глюкозо-фруктозних сиропівThesis