Міжнародний маркетинг - Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2006)
В конспекті лекцій подано навчальний матеріал дисципліни «Міжнародний маркетинг». Мета дисципліни – допомогти студентам здобути знання щодо сучасної концепції міжнародного маркетингу та умов, механізмів та інструментів її використання в діяльності підприємств (фірм), а також засвоїти базові концепції мікро- та макроекономіки, менеджменту, загальної теорії маркетингу, міжнародних економічних відносин. In Lecture notes presented course material subject "International marketing". The purpose of discipline - to help students gain knowledge of the current international marketing concepts and terms, mechanisms and instruments for use in its business enterprises (companies) and learn the basic concepts of micro-and macroeconomics, management, general theory of marketing, international economic relations.
Keywords: ринок; зарубіжні ринки; міжнародний маркетинг; зовнішньоекономічна діяльність; market; foreign markets; international marketing; external economic activity; кафедра маркетингу